Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
6
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
5
Apply Vegetarisch filter
Lactosevrij
2
Apply Lactosevrij filter
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie
Pascale Naessens
20 sep 2011
Was de veldsla en dep ze droog. Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Schik eerst een blaadje veldsla ...
Ingrediënten: sint-jakobsvruchten, zonder koraal, zwarte peper en fleur de sel, limoensap, truffelolie, veldsla
Beginner
Minder dan 15 minuten
Voorgerecht
4 personen
Messchedes in de oven
Pascale Naessens
20 sep 2011
Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten:
messchedes
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje
4 personen