Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
3
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Gevulde Moorse duif met saffraansaus
Fatima Marzouki
6 okt 2012
Strooi de couscous in een grote schaal en doe er een mespuntje zout bij. Besprenkel met een beetje water en een ...
Ingrediënten:
couscous
, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter,
ontvelde amandelen
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen