Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Recept filter
Recept
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Messchedes in de oven
Pascale Naessens
20 sep 2011
Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten:
messchedes
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje
4 personen