Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
6
Apply Belgisch filter
Frans
2
Apply Frans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Gevulde Moorse duif met saffraansaus
Fatima Marzouki
6 okt 2012
Strooi de couscous in een grote schaal en doe er een mespuntje zout bij. Besprenkel met een beetje water en een ...
Ingrediënten:
couscous
, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter,
ontvelde amandelen
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen