Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Lunch filter
Lunch
Hoofdgerecht
163
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
75
Apply Dessert filter
Voorgerecht
66
Apply Voorgerecht filter
Vieruurtje
24
Apply Vieruurtje filter
Hapje
15
Apply Hapje filter
Bijgerecht
8
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
4
Apply Ontbijt filter
Salades
2
Apply Salades filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Snack
1
Apply Snack filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
49
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
40
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kreeftensoepje
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Snij de groenten fijn. Stoom de kreeft. ...
Ingrediënten: kleine kreeften,
prei
, selderstengel,
ui
, vetstof
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Soep
4 personen
Boerenpaté
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
9 jan 2014
Laat al het vlees, de lever en het vet malen door de slager. ...
Ingrediënten: grof gemalen varkensvlees, gehakte varkenslever, rundsvlees, keelsteke (vet van de nek van het varken),
ei
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen