Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Vezelrijk filter
Vezelrijk
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Vezelrijk filter
Vezelrijk
Vegetarisch
290
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
162
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
63
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
26
Apply Lactosevrij filter
Veganistisch
21
Apply Veganistisch filter
Diabetici
16
Apply Diabetici filter
Cholesterolarm
6
Apply Cholesterolarm filter
Vetarm
4
Apply Vetarm filter
Macro-biotisch
1
Apply Macro-biotisch filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Gebakken onglet met sjalotjes, lichte bearnaise en aardappeljulienne
15 mei 2012
Snijd de uien en de aardappelen in flinterdunne plakjes. Snijd de aardappelen vervolgens ‘à la julienne’ (fijne ...
Ingrediënten: Meritus onglets van 150gr, olijfolie, middelgrote uien, tijmtakjes, wijnazijn
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht
4 personen