Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Vezelrijk filter
Vezelrijk
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dieet
Remove Vezelrijk filter
Vezelrijk
Vegetarisch
12
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
9
Apply Caloriearm filter
Lactosevrij
2
Apply Lactosevrij filter
Veganistisch
2
Apply Veganistisch filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Gebakken onglet met sjalotjes, lichte bearnaise en aardappeljulienne
15 mei 2012
Snijd de uien en de aardappelen in flinterdunne plakjes. Snijd de aardappelen vervolgens ‘à la julienne’ (fijne ...
Ingrediënten: Meritus onglets van 150gr, olijfolie, middelgrote uien, tijmtakjes, wijnazijn
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht
4 personen