Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Remove Dessert filter
Dessert
Hoofdgerecht
4
Apply Hoofdgerecht filter
Salades
2
Apply Salades filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Soep
1
Apply Soep filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Vegetarisch
48
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
18
Apply Caloriearm filter
Lactosevrij
11
Apply Lactosevrij filter
Glutenvrij
10
Apply Glutenvrij filter
Cholesterolarm
3
Apply Cholesterolarm filter
Diabetici
3
Apply Diabetici filter
Vetarm
1
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
3
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Gestoomde prei
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Spoel de champignons en leg ze in water. Maak een insnijding bovenaan in de prei en leg in het stoombakje. Leg ...
Ingrediënten:
prei
, wilde champignons, sjalot, look,
olijfolie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht
4 personen
Appelcake zonder eieren
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Verdeel de bloem in 2 gelijke porties van 125 g. Per 250 g bloem gebruik je 20 g gist. Deze gist los je op in lauw ...
Ingrediënten: Alpro soya Bakken & Braden (gesmolten),
gist
, Jonagold appels (in stukjes gesneden), rietsuiker,
bloem
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Dessert
4 personen