Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Vezelrijk filter
Vezelrijk
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dieet
Remove Vezelrijk filter
Vezelrijk
Vegetarisch
16
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
9
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
5
Apply Glutenvrij filter
Diabetici
2
Apply Diabetici filter
Lactosevrij
2
Apply Lactosevrij filter
Vetarm
1
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Duur
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Gebakken onglet met sjalotjes, lichte bearnaise en aardappeljulienne
15 mei 2012
Snijd de uien en de aardappelen in flinterdunne plakjes. Snijd de aardappelen vervolgens ‘à la julienne’ (fijne ...
Ingrediënten: Meritus onglets van 150gr, olijfolie, middelgrote uien, tijmtakjes, wijnazijn
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht
4 personen