Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
16
Apply Belgisch filter
Aziatisch
10
Apply Aziatisch filter
Frans
4
Apply Frans filter
Thais
2
Apply Thais filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
7
Apply Hoofdgerecht filter
Lunch
2
Apply Lunch filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
6
Apply Vegetarisch filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
5 jun 2012
Bak het kalfsgebraad mooi rosé en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen