Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Recept filter
Recept
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
110
Apply Belgisch filter
Aziatisch
27
Apply Aziatisch filter
Frans
26
Apply Frans filter
Italiaans
26
Apply Italiaans filter
Amerikaans
9
Apply Amerikaans filter
Spaans
8
Apply Spaans filter
Thais
5
Apply Thais filter
Brits
4
Apply Brits filter
Mexicaans
4
Apply Mexicaans filter
Marokkaans
3
Apply Marokkaans filter
Scandinavisch
3
Apply Scandinavisch filter
Indisch
2
Apply Indisch filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
2
Apply Hapje filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
6
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Misosoep met schelpen
26 mei 2012
Laat de kombu 30 minuten weken in een pan water. ...
Ingrediënten: water, kombu van 5 cm (te vinden bij de toko), sake, tapijtschelpen, goed schoongespoeld, miso (te vinden bij de toko)
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Japans
Soep
4 personen