Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Salades filter
Salades
(-)
Remove Japans filter
Japans
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
103
Apply Belgisch filter
Italiaans
27
Apply Italiaans filter
Aziatisch
25
Apply Aziatisch filter
Frans
20
Apply Frans filter
Amerikaans
10
Apply Amerikaans filter
Spaans
7
Apply Spaans filter
Thais
6
Apply Thais filter
Scandinavisch
4
Apply Scandinavisch filter
Brits
3
Apply Brits filter
Zuid-Amerikaans
2
Apply Zuid-Amerikaans filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
2
Apply Hapje filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
5
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Misosoep met schelpen
26 mei 2012
Laat de kombu 30 minuten weken in een pan water. ...
Ingrediënten: water, kombu van 5 cm (te vinden bij de toko), sake, tapijtschelpen, goed schoongespoeld, miso (te vinden bij de toko)
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Japans
Soep
4 personen