Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de taart: zet de appelsienen op in water en laat 2 uur sudderen op een zacht vuurtje. ...
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Spaans Dessert 4 personen

Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd de ham in blokjes. ...
Ingrediënten: dikke snee rauwe ham (100g), olijfolie, bloem, melk, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Spaans Hapje 6 personen

Marokkaanse pannenkoeken

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak de melk wat lauw en voeg er de gist aan toe. Klop het ei op. ...
Ingrediënten: melk, bloem, semoele , ei, honing
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Dessert 4 personen