Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Spaans filter
Spaans
Belgisch
3
Apply Belgisch filter
Frans
3
Apply Frans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
8 mrt 2012
Voor de lente-ui: Maak de uien schoon en leg ze in een ovenschotel of op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie ...
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden),
tomaten
, look, olijfolie, wit brood
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans
Voorgerecht
4 personen