Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Spaans filter
Spaans
Belgisch
11
Apply Belgisch filter
Frans
4
Apply Frans filter
Italiaans
4
Apply Italiaans filter
Brits
2
Apply Brits filter
Indisch
2
Apply Indisch filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
8 mrt 2012
Voor de lente-ui: Maak de uien schoon en leg ze in een ovenschotel of op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie ...
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden),
tomaten
, look, olijfolie, wit brood
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans
Voorgerecht
4 personen