Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Midden-Oosters filter
Midden-Oosters
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Grieks filter
Grieks
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Keuken
Remove Spaans filter
Spaans
Belgisch
19
Apply Belgisch filter
Frans
8
Apply Frans filter
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
17
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
8
Apply Hapje filter
Voorgerecht
8
Apply Voorgerecht filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Dranken
4
Apply Dranken filter
Lunch
4
Apply Lunch filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
3
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
8 mrt 2012
Voor de lente-ui: Maak de uien schoon en leg ze in een ovenschotel of op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie ...
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden),
tomaten
, look, olijfolie, wit brood
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans
Voorgerecht
4 personen