Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
10
Apply Belgisch filter
Amerikaans
6
Apply Amerikaans filter
Brits
4
Apply Brits filter
Japans
1
Apply Japans filter
Maaltijd
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
Hoofdgerecht
212
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
69
Apply Dessert filter
Voorgerecht
38
Apply Voorgerecht filter
Lunch
14
Apply Lunch filter
Vieruurtje
14
Apply Vieruurtje filter
Bijgerecht
12
Apply Bijgerecht filter
Hapje
12
Apply Hapje filter
Brunch
2
Apply Brunch filter
Salades
2
Apply Salades filter
Soep
2
Apply Soep filter
Tussengerecht
2
Apply Tussengerecht filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Moeilijkheid
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
Boxy & Boxy
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Boxy & Boxy
12 jun 2016
Je begint met het mengen van de gierst met het appelsap en de havermoutmelk. Dat mengsel laat je inkoken tot het ...
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen,
ahornsiroop
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
4 personen
Croissants met stevia
7 jun 2012
Begin door je oven voor te verwarmen op 170°C. ...
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
4 personen