Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Thais filter
Thais
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Snack filter
Snack
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
34
Apply Belgisch filter
Italiaans
10
Apply Italiaans filter
Amerikaans
5
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
5
Apply Aziatisch filter
Brits
2
Apply Brits filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
55383
1
Apply 55383 filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
Hoofdgerecht
213
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
109
Apply Dessert filter
Voorgerecht
70
Apply Voorgerecht filter
Hapje
44
Apply Hapje filter
Bijgerecht
22
Apply Bijgerecht filter
Lunch
19
Apply Lunch filter
Dranken
16
Apply Dranken filter
Vieruurtje
16
Apply Vieruurtje filter
Salades
11
Apply Salades filter
Soep
10
Apply Soep filter
Brunch
3
Apply Brunch filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Bouillabaisse
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd ...
Ingrediënten: look, venkelzaadjes, tomatenpuree,
saffraan
, gamba's
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Dürum zelf maken
15 sep 2011
Zeef de bloem en het zout in een kom en voeg er geleidelijk het water aan toe terwijl je het deeg blijft kneden. ...
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen