Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Japans filter
Japans
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Japans filter
Japans
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Brits
1
Apply Brits filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Soep filter
Soep
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
4
Apply Vegetarisch filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Soepje van vongole
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
27 jan 2016
Pel de ui en snij fijn. Pel ook de tenen look en snij of plet fijn. Schil en snij de aardappelen in kleine blokjes ...
Ingrediënten: boter, zoete ui, look, tijm, aardappelen (loskokend)
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
4 personen
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen