Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Italiaans
12
Apply Italiaans filter
Belgisch
5
Apply Belgisch filter
Aziatisch
4
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Indisch
2
Apply Indisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Hapje
3
Apply Hapje filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Lunch
2
Apply Lunch filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
De ideale restverwerking: groentenquiche
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
12 sep 2014
Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Ingrediënten:
rode paprika
,
gele paprika
,
groene paprika
, ajuin,
courgette
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Pasta met verse truffel
Ann Vertriest
11 okt 2012
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak in gezouten water. ...
Ingrediënten: olijfolie, sjalot, fijngesneden, look, fijngesneden, champignonbouillon, light room
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen