Pasta met verse truffel

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 2 teentjes look, fijngesneden
  • 2 koppen champignonbouillon
  • 150 ml light room
  • 1 el worchester saus
  • peper, zout en nootmuskaat
  • pasta naar keuze
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak in gezouten water.

  2. Zet een anti-kleefpan op het vuur en warm er de olijfolie in op. Fruit er de sjalot en de look in tot ze glazig zien. Doe er de bouillon bij en laat voor de helft inkoken. Roer er de room onder en breng op smaak met de Engelse saus, peper, zout en muskaatnoot. Rasp er wat van de verse truffel bij. Laat wat indikken.

  3. Giet de pasta af en roer onder de saus. Verdeel de pasta over de borden en werk af met wat schijfjes truffel.

5
Average: 5 (1 vote)