Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
34
Apply Belgisch filter
Italiaans
10
Apply Italiaans filter
Amerikaans
5
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
5
Apply Aziatisch filter
Brits
2
Apply Brits filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
55383
1
Apply 55383 filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
Hoofdgerecht
195
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
105
Apply Dessert filter
Voorgerecht
51
Apply Voorgerecht filter
Hapje
38
Apply Hapje filter
Bijgerecht
24
Apply Bijgerecht filter
Vieruurtje
17
Apply Vieruurtje filter
Lunch
12
Apply Lunch filter
Salades
7
Apply Salades filter
Soep
6
Apply Soep filter
Brunch
3
Apply Brunch filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Dranken
2
Apply Dranken filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Bouillabaisse
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd ...
Ingrediënten: look, venkelzaadjes, tomatenpuree,
saffraan
, gamba's
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Dürum zelf maken
15 sep 2011
Zeef de bloem en het zout in een kom en voeg er geleidelijk het water aan toe terwijl je het deeg blijft kneden. ...
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen