Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
6
Apply Belgisch filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Brits
2
Apply Brits filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
10
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
4
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Tonijn met aardpeer en koriander
21 jun 2015
Je snijdt de knollen in schijfjes en stooft die met wat room tot ze al dente zijn, beetgaar dus. Af en toe draai ...
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie,
aardperen
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
4 personen
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen