Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Japans filter
Japans
Italiaans
7
Apply Italiaans filter
Belgisch
5
Apply Belgisch filter
Aziatisch
2
Apply Aziatisch filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Dessert
10
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
6
Apply Hoofdgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
3
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
9
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
13
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
5
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)
26 mei 2012
Snijd de stelen en het blad van de Chinese kool in kleine stukjes en doe ze in een kom. Schep er wat zout door ...
Ingrediënten:
Chinese kool
, zout, varkensgehakt,
sojasaus
,
oestersaus
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Japans
Hapje
4 personen
Gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek
Wout Bru
6 okt 2011
Rode bietmayonaise: Doe 1 ei en 2 eidooiers in een maatbeker. Voeg 6 dl druivenpitolie, 1 el mosterd toe, 3 el ...
Ingrediënten: ei, eidooiers, druivenpitolie,
mosterd
,
rode bietpuree (gemixte, gekookte rode biet)
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Voorgerecht
4 personen