Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
3
Apply Belgisch filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Dessert
17
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
14
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
12
Apply Voorgerecht filter
Vieruurtje
9
Apply Vieruurtje filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Dieet
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
4
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen