Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Dessert
1
Apply Dessert filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen