Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Belgisch
3
Apply Belgisch filter
Japans
3
Apply Japans filter
Italiaans
2
Apply Italiaans filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Hapje
1
Apply Hapje filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48206
60007
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Japans gemarineerde tonijn met tartaar van oester, lamsoor en zeekraal
The Taste
31 okt 2013
Maak een couilis: doe een teentje look, 1 grofgehakte sjalot, 1 komkommer, een handvol peterselie, 2 el azijn, ...
Ingrediënten: look, sjalot, komkommer, Peterselie, Japanse azijn
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
Hapje
4 personen
Onigiri
Loïc Van Impe
-
Loïc: Zot van Koken
14 mei 2020
Spoel de Japanse rijst onder koud stromend water tot het water helder is. ...
Ingrediënten: Japanse rijst,
eieren
, sushi azijn,
mosterd
, koolzaadolie
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
4 personen