Groentetaart met geitenkaas

Ingrediënten

  • 2 vellen bladerdeeg
  • 2 eieren + 1 eigeel met wat water
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 teentje gehakte look
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 4 tomaten
  • 2 geitenkaasjes (of mozzarella)
  • 4 el basilicum
  • 1 dl Alpro soja Cuisine
  • 1 dl melk
  • PH Italian mix
  • PH pepermix
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Beleg een taartvorm met het bladerdeeg, doe er witte droge bonen op en bak het deeg voor gedurende 15’ op 180°.

  2. Snijd de courgette, aubergine, rode paprika, ui en geitenkaas in blokjes.

  3. Stoof de groenten aan met de look. Ontvel en ontpit de tomaten en voeg ze erbij.

  4. Laat de groenten afkoelen en doe in de taartvorm. Beleg met geitenkaas.

  5. Meng 1 dl room, 1 dl melk en de eieren, kruid met PH pepermix en roer door elkaar.

  6. Overgiet hiermee het groentenmengsel en kruid met PH Italian mix. Zet 20 tot 25’ in een oven van 180°.

0
Nog geen stemmen