Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari

Ingrediënten

voor het stoofvlees

  • 1 el arrowroot
  • 2 el mosterd
  • 2 el wittewijnazijn
  • 1 l runderbouillon
  • 1 bouquet garni
  • 1 jeneverbessen
  • 2 kruidnagels
  • 800 g stoofvlees
  • 2 sjalotten
  • 4 wortelen
  • 2 preistengels
  • 2 tenen look
  • olijfolie
  • geklaarde boter
  • peper
  • zout

voor de pastinaakfrietjes

  • 3 pastinaken
  • peper
  • zout
  • olijfolie

voor het witloofslaatje

  • 2 stronken grondwitloof
  • mayonaise
  • cayennepeper
  • rozijnen
  • peper
  • zout

Stoofvlees, maar dan net iets gezonder, dat is wat er vandaag op het menu van Sandra Bekkari staat. Een Vlaamse klassieker maar dat tikkeltje anders. Smakelijk.

Beginner
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak het stoofvlees aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (2 votes)