‘Chickensticks’ met worldpepper en mango-jalapeňosaus

Ingrediënten

  • 1 el citroenzeste
  • 2 th lepels grof gemalen gemengde peper
  • 1 th lepel zout
  • 2 el sesamolie
  • 2 kipfilets
  • 1 el saké
  • 1 th lepel citroensaus
  • 1 th lepel terryakisaus
  • 1 dl mango-jalapeňoglaze of mangochutney
Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Snijd de kip in reepjes en doe ze met de saké en het zout in een plastic zak. Laat ze ongeveer 30 minuten marineren.

  2. Steek de kippenreepjes op satéprikkers. Meng de peper met de citroenzeste en paneer er de ‘chickensticks’ mee. Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de sticks rondom.

  3. Meng de ingrediënten voor de dipsaus en serveer ze met de chickensticks.

0
Nog geen stemmen

De wereld rond in 50 tapas

Auteur
Christer Elfving
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Studio Verne
ISBN
9789020977783