Hartjes voor Moederdag

woensdag, 8 mei, 2013 - 13:14

Omdat we zoveel van onze mama houden en we haar zoveel mogelijk liefde willen geven tonen we hieronder hoe je haar kan verwennen met enkele culinaire, leuke ideetjes. 

Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan met hartjes in de keuken, je kan ze maken in allerlei verschillende vormen en kleuren. Wij helpen je alvast even opweg.

Je kan bijvoorbeeld hartjes maken uit allerlei verschillende soorten meloen. Prik deze op een stokje, serveer met een frisse yoghurtdip en je hebt een origineel en gezond hapje om je mama mee te verrassen. Ook altijd een toppertje om je mama mee te verrassen zijn heerlijke, zelfgemaakte cupcakes. Bak de cakejes mooi goudbruin in de oven en versier ze met zoete toppings en hartjes. Je kan eveneens een mooi doosje knutselen en de cupcakes hierin aan je mama geven. Een derde leuk en eenvoudig ideetje bekom je door vormpjes uit een stuk cake te halen met een serveerring. Zo kan je een simpel stukje, zelfgebakken cake toch op een leuke en originele manier presenteren aan je mama en haar laten zien hoeveel je van haar houdt. Om het rijtje van zoetigheden compleet te maken mogen de pannenkoeken natuurlijk niet ontbreken. Ook pannenkoeken kan je serveren in verschillende vormen, dus waarom het voor deze gelegenheid niet eens proberen in de vorm van een hartje ?

Smakelijk !

Voor andere zoete recept-ideetjes, raadpleeg zeker eens volgende recepten:

Nog meer Moederdag-tips?