Kookboek - Kook je slank & fit 2

woensdag, 30 mei, 2012 - 11:02
kookboeken

Met Kook je slank en fit 2 bewijst Sonja Kimpen opnieuw dat gezond koken niet saai, tijdrovend, of moeilijk hoeft te zijn. Gezonde ingrediënten, de juiste verhoudingen, smaakvolle combinaties en heel veel variatie in smaak, geur en kleur maken van deze gerechten echte energieboosters en steunpilaren voor een vitaal lichaam. 

Elk basisrecept wordt gevolgd door een recept voor de volgende dag, waarin een aantal ingrediënten opnieuw gebruikt worden. Daardoor is de bereidingstijd korter en heb je minder tijd nodig voor boodschappen en de afwas achteraf. En dat betekent: meer tijd om andere leuke dingen te doen, te bewegen of je dromen waar te maken! 

Dit zeer toegankelijke en rijkelijk geïllustreerde boek werkt zelfcoachend. Je hoeft echt geen ervaren kok te zijn. Een lijst van basisingrediënten helpt je op weg. Terwijl je het recept volgt, krijg je automatisch zin om een swingende maaltijd op je bord te toveren. Bovendien prikkelt elk gerecht je zintuigen en wordt je stofwisseling gestimuleerd, wat ook je slanke lijn ten goede komt! 

Sonja Kimpen is Master in de Bewegingswetenschappen en wetenschappelijk medewerker aan de VUB. Ze staat bekend om de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee ze Vlaanderen een gezonde levensstijl eigen maakt. Elke dag geeft Sonja haar unieke visie op gezondheid en afslanken gestalte door het coachen van mensen in Synergie Wellnesspoint, het gezondheidscentrum dat ze samen met haar man runt, in wervelende presentaties en boeiende cursussen, in populaire televisieprogramma's en in maar liefst 10 bestsellers.

Op vtmkoken.be vind je al enkele gezonde recepten uit het boek