Exotische tofoesalade

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Caloriearm

Bereiding

  1. Bereid de tarwekorrels (zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  2. Schil de cactusvijgen en snijd ze in blokjes. Snijd het exotisch fruit in kleine stukjes. Snijd de venkel in fijne reepjes.

  3. Meng de cactusvijgen, het gedroogd fruit en de venkel met de afgekoelde tarwe en de tofoe.

  4. Schik de rucola in een diep bord en besprenkel met olijfolie. Kruid eventueel bij met peper. Schep de mengeling op de rucola.

  5. Tip: Je kunt ook zelf tofoereepjes marineren in een scheutje olie met peper, groentebouillonpoeder en iets pittigs, zoals Thaise currypasta. Bak ze daarna krokant. Cactusvijgen hebben kleine stekeltjes, handschoenen zijn hier dus erg praktisch!

0
Nog geen stemmen

Kook je slank en fit 2

Recepten
Sonja Kimpen
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002251887