Scampi-en-dadeltinteling

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
Caloriearm
Salade

Bereiding

  1. Bak de scampi beetgaar in de olie en kruid met kurkuma- en kerriepoeder.

  2. Snijd de ananas in blokjes. Voeg de ananasblokjes toe, laat even meebakken en laat vervolgens afkoelen.

  3. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Snijd de artisjokken in partjes. Snijd de dadels in stukjes.

  4. Schik de ijsbergsla op een bord.

  5. Meng de scampi en de ananasblokjes met de artisjokpartjes, de dadelstukjes,de cashewnoten en de pijnboompitten. Schep het mengsel op de ijsbergsla.

  6. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en strooi ze over de salade.

  7. Serveer de salade met het Synergiebrood en de yoghurtdressing apart.

0
Nog geen stemmen

Kook je slank en fit 2

Recepten
Sonja Kimpen
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002251887