hallo hebben jullie soms een basisrecept voor het maken van deeg voor worsten broden en appel bollen daar ik het zout moet laten en eiwitten wou ik het zelf maken ik heb het nagevraagd aan mijn bakker maar zei dat dat moeilijk is om het zout uit het deeg te laten want in boter zit ook zout ! daarmee vraag ik het aan jullie voor een recept , het zal me een hele hulp zijn ! groetjes van pierre uit wijnegem

Forums: 

Beste Pierre,

We hebben een recept staan voor worstenbrood (http://zesta.be/recept/worstenbrood) en appelbollen (http://zesta.be/recept/appelbollen), maar in beide recepten wordt kant-en-klaar bladerdeeg gebruikt... Zelf bladerdeeg maken kan wel. We hebben helaas zelf geen recept staan, maar er staan verschillende (video)recepten online als je even googlet. In al die recepten komt wel zout voor, dus vermoedelijk is dat voor jou ook geen hulp. Maandag op kantoor heeft De Helpende Want wel nog een aantal gespecialiseerde boeken, dus we zullen nog eens daarin zoeken...

Laat elke dag smaken!

De Helpende Want

hallo
nog eens bedankt voor de reactie
het is al een hele hulp voor mij
het is eender welk deeg maar ik moet het zout laten
het is wel moeilijk
maar voor bladerdeeg kruipt wel veel tijd in hé
groetjes pierre

Ja, Pierre, bladerdeeg maken is inderdaad geen sinecure...

Succes ermee!

De Helpende Want