Ik was van plan een espuma van creme brulee te maken, Daarom vroeg ik me af om die room dat al in de creme brulee ging zorgen voor luchtigheid of niet.
GR
Permalink Door info@zesta.be op wo, 06/20/2012 - 13:30
Om room op te kloppen moet de room zo koud mogelijk zijn, dus het lijkt ons geen goed idee om reeds gekookte room af te koelen en terug op te kloppen... 100% zeker zijn we niet, dus misschien inderdaad eens de proef op de som nemen?
Re: Gekookte room opkloppen?
Geen idee. Gewoon even proberen, zou ik zeggen.
Ik vraag me wel af waarom je die room eerst wil koken??
Re: Gekookte room opkloppen?
Ik was van plan een espuma van creme brulee te maken, Daarom vroeg ik me af om die room dat al in de creme brulee ging zorgen voor luchtigheid of niet.
GR
Re: Gekookte room opkloppen?
Om room op te kloppen moet de room zo koud mogelijk zijn, dus het lijkt ons geen goed idee om reeds gekookte room af te koelen en terug op te kloppen... 100% zeker zijn we niet, dus misschien inderdaad eens de proef op de som nemen?
Laat elke dag smaken!
De Helpende Want
Re: Gekookte room opkloppen?
Gekookte room kan uitsluitend schuimiger maken met een espuma fles
Veel kookplezier