ik heb een vraag ik ga met kerst een brickdeeg voorgerecht maken met kipkerrie Nu vroeg ik mij af of ik dit op voorhand kan maken om dan ‘s avonds te bakken . Aangezien dat brickdeeg fragile is weet ik niet of dit kan
Permalink Door koken@vtm.be op do, 12/06/2012 - 16:57
Hey Vicky,
Met brickdeeg zal dat wel lukken. Filodeeg is nog veel fragieler, dus dat valt zeker niet aan te raden. Zorg wel dat je saus van de kip curry niet te lopend is, bind ze bijvoorbeeld nog bij met wat maïszetmeel. Een alternatief kan zijn om het gerechtje met bladerdeeg te maken.
Re: brickdeeg
heeft er iemand hierop een antwoord aub
Re: brickdeeg
Hey Vicky,
Met brickdeeg zal dat wel lukken. Filodeeg is nog veel fragieler, dus dat valt zeker niet aan te raden. Zorg wel dat je saus van de kip curry niet te lopend is, bind ze bijvoorbeeld nog bij met wat maïszetmeel. Een alternatief kan zijn om het gerechtje met bladerdeeg te maken.
Veel succes!