Over enkele weken heb ik inlichtingen gevraagd over het bereiden van spaghetti bolognaise. Iemand heeft mij vriendelijk aangeraden Miscuglio te gebruiken van Oil & Vinegar. Ik heb er eindelijk gevonden maar zonder gebruikwijze. Mag ik u nogmaals verdere uitleg vragen.
Forums:
- Login om te reageren
Re: spaghetti bolognaise
Gewoon toevoegen aan de saus en dan enkele uren laten pruttelen. Begin bijvoorbeeld met 2 eetlepels, proef na een half uur, en voeg dan eventueel nog extra toe...
Re: spaghetti bolognaise
Buiten zout, peper en miscuglio moeten er nog andere kruiden bij? Sorry maar ik ben beginneling. Kan miscuglio nog in andere recepten gebruikt worden?
Re: spaghetti bolognaise
Nog lekker in spaghetti: tijm, oregano, laurier, fijngehakte peterselie, basilicum, paprikapoeder, of spaghettikruidenmengeling!
Re: spaghetti bolognaise
Missaiesj ik ben miscuglio beginnen te gebruiken op uw aanraden, u hebt mij vriendelijk geantwoord op de hoeveelheid maar moet ik nog andere kruiden bijvoegen. Sorry dat ik u lastig val maar ik ben geginneling. Kent u nog andere recepten met miscuglio?
Re: spaghetti bolognaise
Alle bovenvermelde kruiden mogen er in! En wat look!
De miscuglio kan je gebruiken in alle recepten waar je provençaalse of italiaans kruiden voor nodig hebt.