Over enkele weken heb ik inlichtingen gevraagd over het bereiden van spaghetti bolognaise. Iemand heeft mij vriendelijk aangeraden Miscuglio te gebruiken van Oil & Vinegar. Ik heb er eindelijk gevonden maar zonder gebruikwijze. Mag ik u nogmaals verdere uitleg vragen.

Forums: 

Gewoon toevoegen aan de saus en dan enkele uren laten pruttelen. Begin bijvoorbeeld met 2 eetlepels, proef na een half uur, en voeg dan eventueel nog extra toe...

Buiten zout, peper en miscuglio moeten er nog andere kruiden bij? Sorry maar ik ben beginneling. Kan miscuglio nog in andere recepten gebruikt worden?

Nog lekker in spaghetti: tijm, oregano, laurier, fijngehakte peterselie, basilicum, paprikapoeder, of spaghettikruidenmengeling!

Missaiesj ik ben miscuglio beginnen te gebruiken op uw aanraden, u hebt mij vriendelijk geantwoord op de hoeveelheid maar moet ik nog andere kruiden bijvoegen. Sorry dat ik u lastig val maar ik ben geginneling. Kent u nog andere recepten met miscuglio?

Alle bovenvermelde kruiden mogen er in! En wat look!
De miscuglio kan je gebruiken in alle recepten waar je provençaalse of italiaans kruiden voor nodig hebt.