gelieve mij recepten te bezorgen over venkel met look

Forums: 

Als je 'venkel look' intikt in de zoekfunctie, vind je alvast enkele recepten met die twee ingrediënten: https://koken.vtm.be/zoeken/recepten/venkel%20look

Venkel kan je ook stoven in wat (goede) boter, voeg een geperst teentje look toe als de venkel glazig is. Werk af met peper, zout en eventueel wat (witte) balsamico-azijn en een eetlepel suiker.

Of rooster in de oven: snij de venkel in plakken, vet een ovenschotel in en leg de venkel hierop. Besprenkel met wat olijfolie (en eventueel pastis). Doe er ook een viertal ongepelde teentjes look bij. Zet een 20-tal minuten in een oven van 180°C. Haal dan uit de oven, haal de venkel eruit en zet nog even warm opzij. Duw de teentjes look uit en vermeng met het vocht in de ovenschotel. Mix en breng op smaak met enkele druppels citroensap en peper en zout. Serveer bij de venkel.

Veel succes!