Permalink Door luyten.goedele@... op vr, 04/05/2013 - 17:55
Hallo,
Er bestaan nog verschillende receptjes met havermout:
- havermoutpap (2 soeplepels havermout per dl melk, 5-10 minuutjes al
roerend laten puttelen en zoetn met suiker, siroop, confituur, honing, ...)
- koekjes, bv. chocolate chip cookies of havermoutkoekjes
- als bovenlaag voor een crumble: 60 g boter, 60 g bloem, 50 g havermout, 50
g suiker
Re: havermout
Beste Maria
Intussen hebben we Piet hierover kunnen contacteren en het is beter om haversmoutpannenkoeken te maken en dan direct te consumeren.
Het is geen goed idee om deze te bewaren in de koelkast of de diepvriezer.
Smakelijk!
Re: havermout
Hallo,
Er bestaan nog verschillende receptjes met havermout:
- havermoutpap (2 soeplepels havermout per dl melk, 5-10 minuutjes al
roerend laten puttelen en zoetn met suiker, siroop, confituur, honing, ...)
- koekjes, bv. chocolate chip cookies of havermoutkoekjes
- als bovenlaag voor een crumble: 60 g boter, 60 g bloem, 50 g havermout, 50
g suiker