Permalink Door koken@vtm.be op di, 07/23/2013 - 14:30
Voor andalouse:
* 4 dl mayonaise
* 1/2 rode paprika en 1/2 gele paprika
* 2 el tomatenpuree
* 1 chilipeper (optioneel)
Leg de paprika's met de vel kant naar boven onder een grill, ongeveer 15 à 20 minuten, tot het vel mooi zwartgeblakerd is. Laat even afkoelen, en verwijder het vel. Snij in stukjes en mix fijn. Meng onder de mayonaise samen met de tomatenpuree en héél fijn gesneden chilipeper.
Re: Andalouse
Voor andalouse:
* 4 dl mayonaise
* 1/2 rode paprika en 1/2 gele paprika
* 2 el tomatenpuree
* 1 chilipeper (optioneel)
Leg de paprika's met de vel kant naar boven onder een grill, ongeveer 15 à 20 minuten, tot het vel mooi zwartgeblakerd is. Laat even afkoelen, en verwijder het vel. Snij in stukjes en mix fijn. Meng onder de mayonaise samen met de tomatenpuree en héél fijn gesneden chilipeper.
Veel succes!
Re: Andalouse
bedankt, ga ik eens uittesten