Hallo , heeft iemand van jullie zo'n barbecue met kruidensysteem : 2 smalle schuiflaadjes met wijn en kruiden worden samen met het vlees/vis onder het deksel verwarmd (Aromaz-systeem) , zodat de smaak van de kruiden overgaan op het vlees. Barbecook is het enige merk dat dit heeft , daarom is hier weinig info/recencies over te vinden. Voor ons zijn die kruiden nogal belangrijk daar we een uitgebreide kruidentuin hebben . Maar ... werkt dit systeem wel voldoende ? Ik heb het dan vooral over de Barbecook Brahma 2.0 (= misschien wat klein) en 4.0 (groot) met aromaz-systeem. Mark

Forums: 

Beste Mark,

Wij zijn zelf weinig bekend met dergelijke systemen, maar in onze rubriek 'Coole Kolen', kan je wel interessante info vinden over allerlei BBQ-technieken, onder andere ook over roken: https://koken.vtm.be/de-helpende-want/tips/de-subtiele-kracht-van-rookchips
De rubriek: https://koken.vtm.be/de-helpende-want/zoeken?cat[]=1653

Hopelijk kan je daar alvast mee verder?
Veel BBQ-plezier!
VTM Koken

Beste Mark,

Wij zijn zelf weinig bekend met dergelijke systemen, maar in onze rubriek 'Coole Kolen', kan je wel interessante info vinden over allerlei BBQ-technieken, onder andere ook over roken: https://koken.vtm.be/de-helpende-want/tips/de-subtiele-kracht-van-rookchips
De rubriek: https://koken.vtm.be/de-helpende-want/zoeken?cat[]=1653

Hopelijk kan je daar alvast mee verder?
Veel BBQ-plezier!
VTM Koken