Wat is het exacte verschil in de smaak bij de bereidingswijze van: 1. Paling in het groen met spinazie 2. Paling in het groen De bereidingswijze is ook anders. Graag uitleg van Piet!
Permalink Door koken@vtm.be op vr, 09/06/2013 - 16:18
Beste,
Er zijn heel veel verschillende manieren om de groene saus te maken voor paling in't groen: dat is streekgebonden en zelfs persoonsgebonden. Concreet komt het erop neer dat iedereen zijn eigen 'groene kruiden&groenten'-mengeling kiest, vaak met meer dan 10 verschillende kruiden en groenten. Dat kan zijn:
Kervel, zurkel, salie, marjolein, peterselie, munt, salie, 'palingkruid' (gembermunt), citroenmelisse, tijm, citroentijm, bonenkruid, dragon, waterkers, enz!
Veel succes met het vinden van jouw ideale combinatie!
Re: Paling in het groen
Beste,
Er zijn heel veel verschillende manieren om de groene saus te maken voor paling in't groen: dat is streekgebonden en zelfs persoonsgebonden. Concreet komt het erop neer dat iedereen zijn eigen 'groene kruiden&groenten'-mengeling kiest, vaak met meer dan 10 verschillende kruiden en groenten. Dat kan zijn:
Kervel, zurkel, salie, marjolein, peterselie, munt, salie, 'palingkruid' (gembermunt), citroenmelisse, tijm, citroentijm, bonenkruid, dragon, waterkers, enz!
Veel succes met het vinden van jouw ideale combinatie!