Buikspek met omelet

Ingrediënten

  • 4 plakken Breydelspek (1 cm dik)
  • 8 eieren
  • 1 dl room
  • 2 el bieslook
  • 2 el azijn
  • 1 el suikersiroop
  • 2 el sojasaus
  • 2 el olijfolie
  • 2 el notenolie
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el maïszetmeel
  • boter
  • 1 el perensiroop
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Bak het spek langs beide kanten krokant op de teppanyaki (of in een antiaanbakpan).

  2. Kluts de eieren met de room en bak een omelet.

  3. Meng de perensiroop, honing, azijn, suikersiroop, sojasaus, olijfolie, balsamico, maïszetmeel en notenolie. Bedek er het spek mee.

  4. Leg het spek op de omelet. Overstrooi met gehakte bieslook.

0
Nog geen stemmen