Omelet met knolselder en plattekaas
Ingrediënten
-
4 bouletten (=restje)
-
6 eieren
-
4 el plattekaas
-
1 grote tomaat
-
boter
-
1 klein bosje peterselie
-
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 190°C. Breek de eitjes in een kom en kluts ze door mekaar. Kruid met peper en zout.
Spoel de peterselie af en snij fijn. Voeg 4 eetlepels plattekaas en de peterselie aan het eiermengsel toe, en klop alles mooi los.
Vet een ovenschaal in met boter of olie. Snij de eerder gemaakte bouletten in stukjes en leg ze in de ovenschaal.
Verwijder de bruine schil van de knolselder. Snij de rest in repen en vervolgens in fijne stukjes. Snij ook de tomaat in fijne stukjes en overgiet alles met het mengsel van omelet.
Zet de ovenschaal 35 min. in een voorverwarmde oven van 190°.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be