Fris slaatje met wafeltje en Comté kaas
Ingrediënten
-
200 gr Comté kaas
-
100 gr gekookte ham
-
1 el graanmosterd
-
8 sneetjes wit brood
-
350 gr groene boontjes
-
sla
-
frambozenazijn
-
ansjovis
-
4 kwarteleitjes
-
pijnboompitten
Bereiding
Schik de sneetjes brood voor je en beleg ze met de ham en comté kaas. Besmeer met graanmosterd en dek de boterhammetjes dicht met het 2de sneetje brood.
Kook ondertussen de fijne boontjes gaar en spoel ze onder koud water.
Steek de sneetjes in het wafelijzer.
Bak het kwartelei in de pan.
Schik de sla op een bord en overstrooi met de pijnboompitten, de boontjes en de anjovis. Schik er het gebakken kwartelei bij en de wafeltjes. Besprenkel de sla met olijfolie en frambozenazijn.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be