Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo

Ingrediënten

  • 1 bakje bosbessen
  • 300 gr frambozen
  • 150 gr suiker
  • 1 pak Cantuccini (koekjes)
  • 8 verse vijgen

Sabayon van Vin Santo

  • 3 eidooiers

Sabayon van Vin Santo

  • 100 gr suiker

Sabayon van Vin Santo

  • 100 gr Vin Santo
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Mix de frambozen met de suiker en passeer ze door een zeef.

  2. Verkruimel de Cantuccini.

  3. Was en snijd de vijgen in partjes.

  4. Klop de sabayon luchtig.

  5. Giet de coulis in een diep bord, leg daarop de verkruimelde Cantuccini en daarbovenop de verse vijgen en de bosbessen.

  6. Verdeel de sabayon over het fruit.

0
Nog geen stemmen