Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Hoe bereid je een blanke fond?
Kooktip

Hoe bereid je een blanke fond?

Hoe bereid ik vis?
Kooktip

Hoe bereid ik vis?

Hoe bereid ik een levende kreeft?
Kooktip

Hoe bereid ik een levende kreeft?

Hoe bereid ik zelf kerrie?
Kooktip

Hoe bereid ik zelf kerrie?

Hoe maak je een bouquet garni?
Kooktip

Hoe maak je een bouquet garni?

Hoe bereid je lookpasta?

Bestrooi geëminceerde look met zout en laat het even inwerken. Duw dan met de hand op de top van een groot mes om de look te pletten. Wrijf met het mes over de look. Herhaal dit tot je een pasta bekomt. 

Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact