Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
VTM Koken
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Gezien op TV
  • Kooktips
  • Weekmenu

Zoekveld

Kooktip

Hoe maak ik espuma?

Kooktip

Hoe maak je een rouille? Het recept volgens Sergio Herman

Recept

Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie

Cremeux van chocolade, espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel
Recept

Cremeux van chocolade, espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel

Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen
Recept

Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen

Hoe maak ik een espuma van frambozen?

  • Christer Elfving

Espuma van frambozen. Let er zeker op dat er geen brokjes of pitjes zitten in de frambozencoulis. Flink schudden en laten afkoelen voor je ermee in de glazen spuit.

Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Logo DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

JEP
CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Contact