Biefstuk met sperziebonen, kerstomaatjes en aardappel in de schil
Ingrediënten
-
100 gr biefstuk
-
200 gr sperziebonen
-
100 gr kerstomaatjes
-
250 gr aardappel
-
1 teentje knoflook
-
1 el vetstof
-
verse peterselie
-
peper en/of steakkruiden
Bereiding
Laat aardappelen in de schil ongeveer 20min koken.
Maak de sperziebonen schoon en kook ze in water gaar.
Verhit de vetstof in een pan en fruit daarin de fijngesnipperde look, voeg de gehalveerde kerstomaatjes toe en laat even sudderen. Laat de gaargekookte sperziebonen even mee sudderen.
Grill de biefstuk langs elke kant 2 minuten in een (grill)pan zonder vetstof, goed kruiden met grof gemalen peper en/of steakkruiden.
Werk het gerecht af met verse peterselie.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be